Gradonačelniku Matagi svečano uručena Odluka o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu provedbe projekta “ePlanovi”

Gradonačelniku Opuzena, Ivanu Matagi u Dubrovniku je svečano uručena Odluka o financiranju izrade Urbanističkog plana uređenja poslovne zone II. i Odluke o financiranju izmjene i dopune Prostornog plana Grada Opuzena dodijeljenih u sklopu Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava za izradu prostornih planova nove generacije putem elektroničkog sustava „ePlanovi“ u okviru ulaganja C2.3.R3-I7 Unapređenje sustava prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz digitalizaciju.

Ukupna vrijednost projekata je 50.000,00 EUR, a ukupno je dodijeljeno bespovratnih sredstava u iznosu od 50.000,00 EUR, odnosno u 100%-om iznosu sufinanciranja.

Odluke je uručio potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine gospodin Branko Bačić.

Daljnjim ulaganjem u izradu novih i izmjene i dopune postojećih prostornih planova omogućujemo daljnje olakšanje uvjeta za ulaganje i gradnju kako našim građanima, tako i ostalim potencijalnim investitorima, bilo u vidu stambene ili poslovne namjene na području grada Opuzena.

Izvor fotografija: dubrovackidnevnik.hr