You are here
Home > Novosti >

Poziv na radionice “Preduvjeti za razvoj održivog turizma u dolini Neretve” i “Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve”

Radionice “Preduvjeti za razvoj održivog turizma u dolini Neretve” i “Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve” organizira Regionalna agencija DUNEA u suradnji sa Zavodom za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije i tvrtkom APE d.o.o., u sklopu provedbe projekta CO-EVOLVE i izrade Smjernica za integralnu zaštitu ruralnih krajolika i održivi razvoj turizma delte rijeke Neretve.

Radionice će se održati u srijedu, 4. rujna 2019. godine, u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama s početkom u 16,00 sati.

Radionica “Preduvjeti razvoja održivog turizma u dolini Neretve” zamišljena je kao fokus grupa koju će voditi sociolog prof.dr.sc. Vladimir Lay te je otvorena za sve stanovnike doline Neretve. Na radionici “Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve” nezavisni konzultant Robert Baćac će održati izlaganje o difuznim i integralnim hotelima, te će se ovom prilikom predstaviti i primjeri dobre prakse iz doline Neretve.

Pozivi i dnevni red možete preuzeti putem priloga sadržaja.
Molimo da zainteresirani sudionici pošalju potvrdu sudjelovanja na e-mail adresu: tstjepovic@dunea.hr najkasnije do ponedjeljka, 2. rujna 2019. godine.

Prilozi sadržaju:

Top
Skip to content