You are here
Home > Novosti >

Evidencija nekretnina na području grada Opuzena

Poštovane sugrađanke i poštovani sugrađani,
ovim putem želimo Vas obavijestiti kako Grad Opuzen provodi projekt evidencije nekretnina na području grada Opuzena, sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu („Narodne novine“, broj 68/18, 110/18).
Projekt evidencije nekretnina sveobuhvatan je projekt unutar kojeg su evidentirani svi objekti na području grada Opuzena sukladno aktualnoj Odluci o komunalnoj naknadi s glavnim ciljem da se dođe do konsenzusa i stvarnog stanja površina i namjene objekata te da se u isto vrijeme postigne načelo pravednosti i transparentnosti naplate.

Ovaj projekt izrazito nam je bitan za postizanje povećanja kvalitete i standarda života građana jer sredstva prikupljena od komunalne naknade financiraju građenje i održavanje komunalne infrastrukture.
Svi vlasnici ili korisnici nekretnina koje su obuhvaćene projektom sukladno aktualnoj Odluci o komunalnoj naknadi dobit će Zapisnike o komunalnoj naknadi na kućnu adresu.

Molimo Vas za provjeru podataka prikupljenih evidencijom nekretnina koji su navedeni u Zapisniku.

Nakon provjere, u slučaju da podatci u Zapisniku nisu točni (adresa, površina, namjena), popunite Zapisnik, potpišite ga te da nam isti dostavite u roku od 5 dana od dana primitka, osobnom dostavom, putem pošte na adresu:

Grad Opuzen,
Trg kralja Tomislava 1,
20355 Opuzen

ili elektroničke pošte (skenirani s potpisom) na e-mail adresu opuzen@opuzen.hr.

Ako su podatci u Zapisniku točni isti nije potrebno dostavljati.

U slučaju nejasnoća ili pitanja, molimo Vas da nam se javite osobno ili putem e-maila kako bi na obostrano zadovoljstvo riješili eventualne dvojbe i kako bismo projekt uspješno završili.

Molimo Vas za suradnju i unaprijed zahvaljujemo!

Gradonačelnik
Ivo Mihaljević

Top
Skip to content