Poziv na sudjelovanje u radnoj skupini u svrhu izrade Strategije razvoja turizma Grada Opuzena za razdoblje od 2017. do 2022. godine

Novosti, Obavijesti građanima, Pozivi|

Grad Opuzen je, odabirući turizam kao jedan od prioritetnih razvojnih sektora, pristupio izradi Strategije razvoja turizma Grada Opuzena za razdoblje 2017. do 2022. godine kako bi definirao resursnu osnovu i potencijale za razvoj turističkog proizvoda i pozicioniranje konkurentne destinacije. Izrada Strategije razvoja turizma Grada Opuzena za razdoblje 2017. do 2022. godine je sufinancirana putem Mjere 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”, podmjera 7.1. “Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti” – provedba operacija 7.1.1. “Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Ovim putem Vas pozivamo da se aktivno uključite u izradu strateškog dokumenta sudjelovanjem u radnoj skupini koja će se održati dana 01. ožujka 2019. godine (petak), u 11:00 sati, u Gradskoj vijećnici u Opuzenu, Trg kralja Tomislava 1 i na taj način direktno pomognete u identifikaciji resursne osnove te formiranju smjernica za razvoj turizma Grada.

Prije dolaska na radnu skupinu ljubazno Vas molimo da predložite ideje (projektne prijedloge) za koje vjerujete da svojom implementaciju mogu doprinijeti kreiranju turističke ponude na području Grada popunjavajući obrazac u privitku ovog poziva.

Popunjeni obrazac možete predati predstavnicima Grada na radnoj skupini i/ili poslati putem elektroničke pošte na adresu opuzen@opuzen.hr najkasnije do 01. ožujka 2019. godine.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem doprinosu.

Prilozi sadržaju:

Comments are closed.

Close Search Window