You are here
Home > Novosti >

Poziv za izdavanje Potvrda korisnicima poljoprivrednog zemljišta u su/vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Opuzena koji su izbrisani iz ARKOD-a od ponedjeljka 23. svibnja 2022. godine

Sukladno članku 8. stavak 2. Pravilnika o evidenciji uporabe poljoprivrednog zemljišta (,,Narodne novine“, broj 54/19,126/19 i 147/20)(u daljnjem tekstu: Pravilnik), te po  Preporuci za rad koju je Ministarstvo poljoprivrede dostavilo Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju POZIVAJU SE korisnici poljoprivrednog zemljišta u su/vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Opuzena koji su izbrisani iz ARKOD-a da od ponedjeljka 23. svibnja 2022. godine u prostorijama Grada Opuzena zatraže potvrdu kojom se daje suglasnost za nastavak korištenja/obrađivanja poljoprivrednog zemljišta na rok do  jedne godine od datuma izdavanja potvrde, pri čemu navedeno poljoprivredno zemljište nije u odobrenom Programu raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem, a poljoprivrednik na kojeg potvrda glasi ima prebivalište/sjedište u Gradu Opuzenu ili susjednoj jedinici lokalne samouprave.

Za izdavanje potvrde potrebno je ispuniti zahtjev, koji će biti dostupan u prostorijama Grada Opuzena, te dostaviti na uvid osobnu iskaznicu i podatke o poljoprivrednom zemljištu.

Top
Skip to content