Uređenje okoliša zgrade u ulici Ante Starčevića (zgrada u „Selu“)

Novosti|

Temeljem objavljenog poziva za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2018. godini prema Programu podrške regionalnom razvoju Grad Opuzen je podnio prijavu za projekt „Sanacija komunalne infrastrukture u ulici Ante Starčevića (zgrada u „Selu“) prilazna cesta, parking prostor, javna rasvjeta, nogostup, oborinska odvodnja i zeleni pojas“.

Procijenjena vrijednost ovog projekta je 725.721,25 kuna prema projektantskim cijenama.

prostor koji je predmet ovog projekta je u vrlo lošem stanju; neuređeni makadamski prostor, postavljeni montažni objekti (garaže) pokriveni salonitnim pločama, zadržavanje oborinskih voda na velikim površinama, neriješena fekalna odvodnja za dio objekata, neuređena i neoznačena prometnica bez parkirnih mjesta te u potpunosti zapušten okoliš zgrade.

Grad Opuzen već niz godina ulaže u slične projekte uređenja odnosno sanacije komunalne infrastrukture:

  • Sanacija pristupne ceste i parking prostora pored gradskog parka u Opuzenu – dio gradskog parka od Gradske knjižnice i okoliš zgrade „u Parku“.
  • Sanacija infrastrukture pored srednje škole i gradskog parka sa dječjim i sportskim  igralištem – zgrada „kraj Neretvanca“.
  • Sanacija komunalne infrastrukture dijela ulice Žrtava domovinskog rata – „Čatrnja“
  • Sanacija komunalne infrastrukture na Poljani neretvanskih gusara – „Vrtletina“.

Ovim putem pozivamo sve one koji koriste gore navedene objekte da iste oslobode od stvari te uklone dijelove koje mogu iskoristiti i to u što kraćem roku.
Postojeće stanje te situaciju tehničkog rješenja uređenja prostora možete vidjeti u grafičkom prikazu u privitku.

Prilozi sadržaju:

Comments are closed.

Close Search Window