Humanitarna akcija “IZGRADIMO DOM OBITELJI SRŠEN“

Novosti|

Inicijativom građana, članova neretvanskih braniteljskih udruga te članova nogometnih klubova Neretvanac, Neretva, Gusar, Maestral, Metković, Čapljina, Ljubuški, Gruda, Stolac, Imotski i Zmaj iz Makarske, pokrenuta je humanitarna akcija “Izgradimo dom obitelji Sršen”.

Ova plemenita inicijativa koja je objedinila sportsko i braniteljski srce juga Hrvatske i Hercegovine pokrenuta je kad je obitelj Rolanda Sršena iz Opuzena, nogometaša i dragovoljca Domovinskog rata, zadesila tragedija iznenadne smrti supruge Andreje. Tada naš Roland ostaje sam sa šestero djece od kojih su dva invalida, a jedan kao nepokretan treba posebnu skrb i prilagođeni stambeni prostor. Obitelj trenutno živi u stanu od 50 metara kvadratnih iz kojeg se moraju Odlukom suda iseliti. Rješenje je pronađeno u izgradnji adekvatno doma na zemljištu u obiteljskom vlasništvu u kojem bi samohrani otac mogao djeci osigurati dostojanstveno odrastanje.

Molimo Vas da se u skladu sa svojim mogućnostima priključite ovoj akciji zajedništva i dobrote za koju je otvoren posebni namjenski račun u Privrednoj banci Zagreb, IBAN: HR1123400093510951600, pod nazivom “Izgradimo dom obitelji Sršen”. Prihvatljive su i donacije u građevinskom materijalu.

Inicijativni odbor humanitarne akcije
“Izgradimo dom obitelji Sršen“
Kontakt telefon 098244331

 

 

Prilozi sadržaju:

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content