Održana konferenciju otvaranja projekta

Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu, Novosti|

Konferencija otvaranja projekta „Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu“ održana je 05. veljače 2020. godine u Gradskoj vijećnici u Opuzenu.

Na konferenciji su sudjelovali predstavnici gospodarskog i javnog sektora s područja grada Opuzena te susjednih gradova i općina.
Konferenciju je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik Grada Opuzena, a nakon toga su se sudionicima obratili župan Dubrovačko-neretvanske županije, gosp. Nikola Dobroslavić te pomoćnica ministra gospodarstva, gđa. Ana Mandac i Nikolina Mrdalj, Voditeljica projekta.

Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu sufinancira se sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, sukladno Operativnom programu konkurentnost i kohezija, a slijedom prijave na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“ – KK.03.1.2.03.

Na konferenciji je predstavljen Projekt i projektne aktivnosti te se predstavnike gospodarskog i javnog sektora, širu javnost i medije upoznalo s ciljevima i očekivanim rezultatima Projekta.


Glavni cilj ovog Projekta je proširenje već postojeće zajedničke infrastrukture Poduzetničke zone što će doprinijeti započinjanju i daljnjem razvoju poduzetničkih aktivnosti.
Naziv projekta: „Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu“
Naziv korisnika: Grad Opuzen
Ukupna vrijednost projekta: 9.296.609,01 HRK
Iznos koji sufinancira EU: 6.013.545,85 HRK
Razdoblje provedbe projekta: od 03. lipnja 2019. do 03. lipnja 2020. godine

 

Comments are closed.

Close Search Window