You are here
Home > Novosti >

Započeli radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava Grada Opuzena na području Jasenska

Nakon provedenog postupka jednostavne nabave za izvođenje radova na Izgradnji kanalizacijskog sustava Grada Opuzena na području Jasenska, započeli su radovi na izgradnji ovog infrastrukturnog objekta.

Izvođač radova je Obrt GIP „Jurić“ iz Podstrane, a vrijednost građevinskih radova prema potpisanom ugovoru s odabranim izvođačem iznosi 439.329,00 kuna (bez PDV-a).

Stručni nadzor nad izvođenjem radova provodi tvrtka Geoproming d.o.o. iz Metkovića.

Ovaj projekt dijelom će se sufinancirati sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i to u iznosu od 250.000,00 kuna.

Izgradnjom sekundarne mreže stvaraju se uvjeti za priključenje objekata na kanalizacijski sustav te će se na tu temu održati sastanci sa građanima koji imaju svoje objekte na tom području kako bi ih upoznali s njihovom obvezom priključenja na sustav, a sve u suradnji s Odvodnjom Opuzen d.o.o. koja upravlja kanalizacijskim sustavom Grada Opuzena.

Ovim putem molimo sve građane, a posebno one s područja Jasenske, za poštivanje prometne regulacije te za suradnju, koja nam je iznimno važna, kako bi projekt mogli uspješno realizirati.

 

Top
Skip to content