You are here
Home > Novosti >

Obavijest za poljoprivrednike o izdavanju (EVPG) ekonomske veličine gospodarstva vezano za Natječaj o zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta

Obavijest za izdavanje EVPG (ekonomska veličina PG-a) za Natječaj za državno zemljište vrijedi samo za navedeni Natječaj, za ostale potrebe (druge mjere, isplate rata, itd.) zvati na mobitel.

ZBOG JAKO VELIKOG BROJA ZAHTJEVA, KRATKOG ROKA I TRENUTNIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA, IZDAVANJE DOKUMENATA VRŠITI ĆE SE ISKLJUČIVO KAKO JE NAVEDENO:

  • svi koji su predali zahtjev za poticaj u 2020.god.; poslati zahtjev (iz AGRONETa) na e-mail ante.mijic@mps.hr ili ga donijeti svakog radnog dana 08:00h – 09:00h, i odložiti ga u naznačenu kutiju ispred ulaza u zgradu
    U oba slučaja napisati kontakt broj mobitela za slučaj potrebe, i naznačiti ako je bilo promjena u upisnicima od zahtjeva za poticaj u 2020.god.
  • za sve koji nisu predali zahtjev za poticaj u 2020.god.; poslati na e-mail ante.mijic@mps.hr točan naziv PG-a, ime nositelja, MIBPG (broj gospodarstva), adresu i kontakt broj mobitela (sve navedeno!)
  • tko ima registriranu stoku (i pčele) na PG-u, obveza je donijeti JRDŽ ili drugi dokaz o posjedovanju stoke

Svi završeni EVPG obrasci bez obzira na način slanja biti će odloženi u drugu kutiju na ulazu svakog utorka i četvrtka u vremenu 08:00h-09:00h redoslijedom kako budu završavani; vaš primjerak potražite i preuzmite.

Po ovom pitanju ne zvati, zvoniti i sl., jer će se dokumentacija izdavati redoslijedom kako je doneseno i načinom kako je navedeno.
Molimo za razumijevanje, za poštivanje uputa i za uredno slanje/ostavljanje i preuzimanje dokumentacije, te da „ne čekate zadnji dan“ za izdavanje obrazaca!

Top
Skip to content