ODRŽANA KONFERENCIJA ZATVARANJA PROJEKTA


Konferencija zatvaranja projekta „Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu“ održana je 02. rujna 2020. godine u Gradskoj vijećnici u Opuzenu.

Konferenciju je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik Grada Opuzena, Ivo Mihaljević, a nakon toga su se sudionicima obratili zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije, gđa. Žaklina Marević, pomoćnik ravnatelja Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, gosp. Mislav Sovulj te Nikolina Mrdalj, Voditeljica projekta.

Na konferenciji su sudjelovali i voditelj Službe, gosp. Zvonimir Marić (SAFU), direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e, gđa. Melanija Milić te predstavnici poduzetnika koji su kupili građevinske parcele u Poduzetničkoj zoni, predstavnici Neretvanskog sliva d.o.o., izvoditelja radova i predstavnici stručnog nadzora Geoproming d.o.o.

Nakon što je 28. kolovoza 2020. godine uspješno proveden tehnički pregled te ishođena uporabna dozvola na samoj završnoj konferenciji predstavljene su projektne aktivnosti i rezultati projekta te slijedi podnošenje završnog izvješća o provedbi projekta.

Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu sufinancira se sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, sukladno Operativnom programu konkurentnost i kohezija, a slijedom prijave na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“ – KK.03.1.2.03.

Glavni cilj

Glavni cilj ovog Projekta je proširenje već postojeće zajedničke infrastrukture Poduzetničke zone što će doprinijeti započinjanju i daljnjem razvoju poduzetničkih aktivnosti.

Naziv projekta:

„Izgradnja II. faze komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni u Opuzenu“

NAZIV KORISNIKA

Grad Opuzen

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA

9.296.609,01 HRK

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU

6.013.545,85 HRK

RAZOBLJE PROVEDBE PROJEKTA

0d 3. lipnja 2019. do 3. rujna 2020. godine

Top
Skip to content