U Opuzenu radionica o projektu dRural, doznajte kako ostvariti poticaj od pet tisuća eura

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u ponedjeljak, 9. siječnja, u prostorijama EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije u Opuzenu, na adresi Zrinsko Frankopanska 1, u 17 sati na radionici u sklopu koje možete doznati sve o projektu dRural i o tome kako ostvariti novčane poticaje za proširenje vašeg poslovanja. U tijeku su dva otvorena poziva za financiranje jednostavnih i složenih usluga.

Prijavom na poziv za jednostavne usluge možete ostvariti poticaj od 5.000€.

Prijavom na poziv za složene usluge možete ostvariti poticaj od 50.000€.

Sudjelovanjem na projektu i na platformi dRural moći ćete online putem predstaviti vaše usluge potencijalnim kupcima na ruralnom području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pozivamo sve obrtnike, poduzetnike i tvrtke koje vide priliku za svoje poslovanje da nam se pridruže na radionici.

Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s  Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Grad Metković, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta ‘Znanjem do EU fondova’.

https://www.dunea.hr/novosti/2145-drural-u-opuzenu-radionica-o-projektu-drural-doznajte-kako-ostvariti-poticaj-od-pet-tisuca-eura